Aardbeientiramisu, panna cotta met kersensaus en cantuccini of panna cotta met Liefmans en aardbeien, citroenpudding met gebakken abrikozen en gemarineerde perziken. Een kleine greep uit mijn favoriete nagerechten voor in de zomer.
Yoghurt panna cotta met Liefmans en aardbeien
Deze yoghurt panna cotta met Griekse yoghurt is lekker fris van smaak en de combinatie met Liefmans en verse aardbeien is erg lekker.
Citroenpudding met gebakken abrikozen
Deze citroenpudding is lekker fris, luchtig en op-en-top zomers. De zoete, gebakken abrikozen in verse vanillesuiker maken het af.
Gemarineerde perziken in wittewijnsiroop
Dit is dé smaak van de zomer, een lekker verfrissend en zoet nagerechtje dat het goed doet op warme of zelfs bloedhete dagen.
Panna cotta met kersensaus en cantuccini
Deze panna cotta maak je af met een lekkere kersensaus (in de zomer natuurlijk gemaakt van verse kersen) en verkruimelde koekjes. Hiermee zet je een geweldig dessert op tafel!
Deze aardbeien tiramisu is heerlijk zomers en fris. Het is bovendien snel en eenvoudig te maken en een stuk lichter dan de klassieke chocolade-variant.
Published by