Bosvruchten met witte chocoladesaus en koekkruimels

Bosvruchten met witte chocoladesaus en koekkruimels

Ik vond dit recept in delicious. magazine en oh boy, wat zag het er lekker uit. Vandaar dat ik dit gewoon móest maken… En delen!

Wat heb je ervoor nodig (4 personen)?
200 gram witte chocolade, in blokjes gesneden
125 ml slagroom
400 gram rood diepvriesfruit (ik gebruikte zomerfruit van de Albert Heijn)
8 speculaasjes, kerstkransjes of krakelingen (ik koos voor speculaas)

Hoe bereid je het?
Laat het fruit in vier bakjes alvast iets ontdooien.

Verkruimel de koekjes.

Verwarm de chocoladeblokjes met de slagroom au bain marie. Laat de chocolade in ongeveer 5 minuten rustig smelten.

Schenk de warme witte chocoladesaus over het fruit.

Strooi de koekkruimels over de chocoladesaus en serveer de desserts direct.

Sharing is caring!

Published by

Geef een reactie