2x wraprolletjes

Ik ben zo iemand die niet van hapjes kan afblijven. Als er een schaal met lekkere dingen voorbij komt MOET ik iets pakken. Een wraprolletje doet het dan ook altijd goed. Zaterdag had ik een vrijgezellenfeest van een vriendin en voor de high wine in de middag maakten alle vriendinnen iets lekkers, de tafel stond goed vol! Ik ging aan de slag met twee lekkere wraprolletjes: eentje met zalm en eentje met ham, maar dan net iets anders dan anders. En ze vielen gelukkig goed in de smaak!

Wraprolletjes met zalm
Wat heb je ervoor nodig?
2 tortillawraps
150 gram roomkaas
100 gram gerookte zalm
Verse bieslook (hoeveelheid naar smaak), fijn gesneden
1 kleine rode ui, heel fijn gesnipperd
1 tomaat, gewassen en in kleine stukjes gesneden

Hoe bereid je het?
Besmeer de 2 tortillawraps met de roomkaas en bestrooi de wraps daarna met de bieslook, tomaat en rode ui.

Bedek de wraps met de gerookte zalm.

Rol de wraps strak op en snijd ze in klein rolletjes van ongeveer 1,5 centimeter dik.

Je kunt de wraprolletjes ook vooraf maken en in plasticfolie in de koelkast bewaren. Snijd ze dan vlak voor het serveren in rolletjes van 1,5 centimeter.

Wraprolletjes met ham
Wat heb je ervoor nodig?
2 tortillawraps
80 gram serranoham
100 gram selleriesalade
Basilicumblaadjes (hoeveelheid naar smaak)

Verdeel de selleriesalade over de twee tortillawraps.

Verdeel nu de serranoham over de salade en bestrooi met de basilicumblaadjes.

Rol de wraps strak op en snijd ze in klein rolletjes van ongeveer 1,5 centimeter dik.

Je kunt de wraprolletjes ook vooraf maken en in plasticfolie in de koelkast bewaren. Snijd ze dan vlak voor het serveren in rolletjes van 1,5 centimeter.

Sharing is caring!

Published by

Geef een reactie