Tag: 10 food confessions

#10foodconfessions

Er gaat een leuke tag door (food)blogland, namelijk de 10 food confessions-tag van Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Bij deze tag gaat het om vreemde gewoontes op het gebied van eten en drinken. En die hebben we allemaal wel volgens mij! Ik in ieder geval wel, ik had in een mum van tijd een lijstje van 10 confessions klaar. En ik ben natuurlijk erg benieuwd: wat zijn jouw food confessions?

  1. Ik eet geen boter op mijn brood (alleen een heel klein beetje onder hagelslag) en ik vind vooral de combinatie van kaas en boter echt verschrikkelijk
  2. Sommige mensen gruwelen ervan, maar als ik onder die hagelslag dan toch boter eet smeer ik het teveel aan boter op mijn mes gerust weer terug in het boterkuipje. En ja, daar zitten dan wel eens wat broodkruimels aan. En nee, dat vind ik niet vies.
  3. Ik ben echt verslaafd aan crackers, vooral LU Vitalu Volkoren, LU Cracottes en Ik Wil Bolletje Knackebröd Goudbros. Een dag zonder crackers is een dag niet geleefd.
  4. Stiekem zou ik wel iedere dag pasta willen eten.
  5. Ik houd niet van een AVG-diner (gekookte aardappels, vlees en groente).
  6. Ik ben echt de hele dag door met eten bezig. Voor het slapen gaan denk ik al aan het ontbijt en vrij snel na het ontbijt aan de lunch en het avondeten.
  7. Bij mijn ouders snoep ik altijd de rode en paarse tumtummetjes uit de snoeppot: zo lekker! Zelf heb ik op chocola na nooit snoep in huis.
  8. Ik snaai vaak plakjes vleeswaren direct uit het pakje, vooral plakjes leverworst of ossenworst zijn voor mij niet veilig.
  9. Ik vind de mayonaise van de cafetaria het allerlekkerst. Al weet ik best dat dit waarschijnlijk ook gewoon Calvé of Remia is, het smaakt toch altijd lekkerder dan thuis.
  10. Ik eet graag een plakje jonge kaas op mijn filet americain. En liever nog besmeer ik een stukje kaas met een dikke laag filet americain en eet ik het zo uit het vuistje. De ideale voor-het-naar-bed-gaan-snack!

Nu jij! Wat heb jij op te biechten?

Sharing is caring!

Published by

Geef een reactie