4x lekker zoet voor Sinterklaas

4x lekker zoet voor Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Sinterklaasavond. En misschien vier je het, net als ons, dit weekend al wel. Op opdeproefbij.nl zijn al een aantal Sinterklaas-recepten de revue gepasseerd. In dit artikel zet ik de vier lekkerste, zoete Sinterklaas-lekkernijen voor je op een rij, die je nog snel voor het heerlijke avondje kunt maken. Geniet van pakjesavond!

Sinterklaas-tiramisuSinterklaas-tiramisu

Sinterklaas-tiramisu met een bodem van speculaasjes en een frisse room met appeltjes van oranje (mandarijntjes dus!). Een ideaal receptje voor Sinterklaas-avond.

Kruidnootjes-cake
Kruidnootjes-cake

In dit Sinterklaasbaksel combineer ik kruidnootjes met speculaaskruiden, en dat levert een heerlijke cake op! Lekker voor bij de koffie of thee op 5 december.

Sinterklaas rocky road
Sinterklaas rocky road
Wil je wat zoets op tafel zetten op Pakjesavond? Of heb je veel left-overs na Sinterklaas? Maak dan deze super lekkere Sinterklaas rocky road. Om je vingers bij af te likken!

Boterkoek met speculaas
Boterkoek met speculaas
Een simpele boterkoek met speculaaskruiden en amandelen voor het ‘heerlijke avondje’!

Het Grote Sinterklaas Kookboek
Een extra tip is Het Grote Sinterklaas Kookboek, dat je voor € 22,50 in huis haalt. Het boek bevat vooral recepten, maar ook tips voor bijvoorbeeld het maken van lekkere schoencadeautjes. Natuurlijk mogen recepten voor peper- en kruidnoten, banketletters en gevuld speculaas niet ontbreken, maar er zijn ook veel creatieve recepten in te vinden, zoals speculaasmuffins, Spaanse broodjes en kaneelgranola.

Koop bij bol.com

Sharing is caring!

Published by

Geef een reactie